Voor wie?

Mijn praktijk richt zich op volwassenen met lichte tot matige psychische klachten. Ik bied behandeling binnen het kader van de Basis-GGZ.

Je kunt er terecht met verschillende hulpvragen, ook als deze nog niet zo groot zijn of lang bestaan. Het kan juist dan belangrijk zijn om aan de bel te trekken. Misschien herken je een van de volgende gevoelens, zorgen of klachten:

Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je soms angstig of verdrietig. Je hebt veel zorgen aan je hoofd. Je hebt last van lusteloosheid of somberheid, of je voelt je gestresst of uitgeput. Je houdt last van een eerdere nare gebeurtenis. Je ervaart problemen in het rouwen na het verlies van een dierbare. Je hebt last van aanhoudende lichamelijke klachten waarbij mogelijk psychische klachten een rol (zijn gaan) spelen.  Je voelt je onzeker over jezelf, of ervaart problemen in de relatie met een belangrijke ander.

Specialisaties

Mijn praktijk is er ook voor je als je zorgen of psychische klachten hebt rondom je zwangerschap, de bevalling of het (aanstaande) ouderschap. Misschien maak je je veel zorgen omdat je een kindje verwacht of hebt gekregen met een beperking of ziekte.