Voor wie?

Mijn praktijk is er voor zowel volwassenen als kinderen of jeugdigen. Je kunt er terecht met verschillende hulpvragen, ook als deze nog niet zo groot zijn of lang bestaan. Het kan juist dan belangrijk zijn om aan de bel te trekken. Misschien herken je een van de volgende gevoelens, zorgen of klachten:

Je zit niet lekker in je vel. Je voelt je soms angstig of verdrietig. Je hebt veel zorgen aan je hoofd. Je hebt last van lusteloosheid of somberheid, of je voelt je gestresst of uitgeput. Je houdt last van een eerdere nare gebeurtenis. Je hebt last van fysieke klachten terwijl er geen fysieke oorzaak is gevonden. Je voelt je onzeker over jezelf, of ervaart problemen in de relatie met een belangrijke ander. Je maakt je zorgen over de ontwikkeling of het gedrag van je kind, of hebt twijfels over de opvoeding.

Specialisaties

Mijn praktijk is er ook voor je als je zorgen of psychische klachten hebt rondom je zwangerschap, de bevalling of het (aanstaande) ouderschap. Misschien maak je je veel zorgen omdat je een kindje verwacht of hebt gekregen met een beperking of ziekte.